Tweede Blog Afvalrace José de Jong

Foto: MJ Jonkers

Wennen…

Ik ben nu een week bezig! Afgelopen week stond voor mij in het teken van “wennen”. Wennen aan nieuwe mensen om mij heen (wat wordt er van mij verwacht) Wennen aan niet meer snoepen en wennen aan sporten.

Met de mensen om mij heen bedoel ik vooral de personal trainer. Ik vind het belangrijk om eerst eens te kijken hoe iemand in elkaar zit en waarom hij dingen doet zoals hij doet. En vooral wat verwacht hij van mij. Dat heb ik de afgelopen week wel door gekregen. Met sporten begin ik eerst met cardio en daarna een circuit krachtoefeningen. Ik weet nu hoe alles moet worden uitgevoerd en hoe ik de apparaten moet instellen!

DSCF6003 

Wennen aan niet meer snoepen en minder eten. Hoewel ik nog niet officieel een voedingsadvies gekregen heb, ben ik wel gestopt met snoepen en kijk ik goed uit wat ik eet. (ik wil immers 1 kilo per week afvallen!) Daar moet ik in mijn hoofd wel aan wennen. En ik drink veel meer water, daar moest vooral mijn blaas aan wennen!!

Wennen aan het sporten. Vooral mijn lichaam moet daar aan wennen. Ik ben al zo’n 5 jaar niet meer gesport. Ja ik heb 2 jaar geleden een revalidatie gedaan van een jaar maar dat is niet echt sporten. Ik heb een beetje spierpijn gehad deze week. Maar ik voel mij vooral fitter!!! Elke dag weer!!

Ik denk dat ik hier voor de komende 25 weken wel aan kan wennen!

Fitte groet,

José

Lees ook:

 

Reacties