Vijfde open dag Martensplek

Aanstaande zaterdag 8 augustus is het nog steeds heerlijk zomers weer en wat is er dan leuker dan eens een ander soort uitstapje te maken? Voor wie er van houdt om actief en sportief bezig te zijn in de buitenlucht, te midden van de natuur, is een open dag van Golfclub Martensplek misschien wel een heel goed idee.

DSCF2754 DSCF2771 DSCF2778

De golfclub die actief is op golfbaan Martensplek staat bekend als een gezellige, laagdrempelige vereniging waar iedereen met interesse voor de golfsport welkom is. De open dagen, waarvan inmiddels al weer de vijfde aan de beurt is, zijn een logisch voortvloeisel uit die filosofie. Iedereen die dat wil, kan aan een of meer open dagen deelnemen voor een praktische kennismaking met de golfsport. Veel is daarvoor niet nodig: een paar sportschoenen en een beetje sportieve kleding zijn al genoeg.

DSCF2794 DSCF2776 DSCF2793

Vanaf half twee worden de belangstellenden ontvangen in het restaurant van de golfbaan en krijgen informatie over de sport, de baan, de golfschool en de vereniging Martensplek in het bijzonder. Daarna mogen ze met de golfleraar naar de “drivingrange” en oefenbaan waar de gasten in de gelegenheid worden gesteld zelf een balletje te slaan en te putten met hulp en advies van de golfleraar.

lees ook:

DSCF2818

Reacties