Auto als prijs bij “Martensplek Open”

Foto: Golfclub Mattenplek

Golfclub Martensplek houdt op 20 juni weer het traditionele “Martensplek Open”. Ruim 100 golfers uit het hele land gaan in drie verschillende categorieën de strijd met elkaar aan op de prachtige golfbaan in het Drentse Tiendeveen.

18-holes

18 holes

Nadat de baan in 2006 officieel is uitgebreid naar een volwaardige 18 holes golfbaan met een landelijke A-status zijn er uitstekende mogelijkheden gecreëerd  voor een wedstrijd met regionale uitstraling, waarvan de organisatie dan ook gretig gebruik maakt. Onlangs is de bestaande accommodatie uitgebreid met nieuwe kleedkamers, vergaderruimte, bestuurskamer, receptie en een grote sfeervolle zaal voor het gebruik van lunch en diner.

hotel voor

Prachtige locatie

De golfbaan gelegen in Tiendeveen, onder de rook van Hoogeveen, is prachtig gesitueerd in het natuurgebied “De Goudplevier”. De combinatie van een park- en bosbaan met zijn vele waterpartijen maakt het voor zowel de beginnende als de gevorderde golfspeler zeer uitdagend. Kikkerpoelen, vlindertuin, zwaluwenwal en vleermuizentunnel zijn enkele elementen die de baan zijn natuurvriendelijke karakter geven.

luchtfoto baan

Auto als Hole-in-one-prijs

De organisatie wil de wedstrijd de komende jaren verder laten uitgroeien tot een landelijk bekend evenement en richt zich voornamelijk op de amateur wedstrijdgolfer. Gezien de vele aanmeldingen van spelers met een lage handicap blijkt dat er behoefte is aan dit soort ééndaagse evenementen. De wedstrijd is onderverdeeld in verschillende categorieën op handicapniveau waardoor de kansen voor iedere speler worden vergroot in aanmerking te komen voor de prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren.

Nieuw dit jaar is een Hole in One prijs in de vorm van een auto die beschikbaar is gesteld door Dusseldorp BMW dealer en MINI Service partner te Hoogeveen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website en voor toeschouwers is het Martensplek Open vrij toegankelijk. Meer informatie over het Martensplek Open of over Golfclub Martensplek vindt u op www.martensplek.nl

golfbaan

Reacties