Keet De Kipschuur uit Ruinen wint ketenzaalvoetbalstrijd

Keet De Kipschuur won het ketenzaalvoetbaltoernooi.
Keet De Kipschuur won het ketenzaalvoetbaltoernooi.
Foto: Keten United

Ruierwold – Team Chickenbarn van keet De Kipschuur uit Ruinen ging zondag met de winst strijken van het Keten United zaalvoetbaltoernooi. Dat vond plaats in MFC Sportcafé Buddingehof Ruinerwold. Het toernooi werd geopend door Wethouder Mark Turksma, die nog een tijdje heeft gekeken en genoten van het toernooi.

Het zaalvoetbal toernooi was een afstudeeropdracht van stagiaire Eline Hartman (links op de foto). Met 80 jongeren verdeeld over 11 teams van 8 verschillende jongerenketen uit De Wolden werd er gestreden voor de beker. En als je keet al aangesloten was bij Keten United, was ook nog eens €100 voor de keet beschikbaar.

Het tempo zat er goed in want om 18.00 uur werd ook nog eens de bekerfinale gespeeld tussen Ajax en PSV en deze voetbalfans konden dat natuurlijk niet missen. Er hing een gezellige sfeer met eigen meegebrachte muziek (incl. speaker/box)  tussendoor en gemoedelijke partijtjes. Na afloop stond er een stamppot buffet voor iedereen klaar. Niet helemaal het weer voor maar het smaakte er niet minder om.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen