Cateraar Schutrups regelt alles, behalve mooi weer!

Foto:

De lente is in aantocht en dus is er alle reden voor bijvoorbeeld een tuinfeest. Wie puur wil genieten, zonder urenlange voorbereidingen en een prut afwas na afloop, kan kiezen voor een compleet verzorgd feestje. Bert en Melanie Schutrups uit Klijndijk weten wat lekker is en hoe je een feestje kunt bouwen.

Advertorial

Hapjes, drankjes, warm of koud buffet, bestek, aankleding, statafels. Je kunt het zo gek niet bedenken of de cateraars uit Klijndijk zorgen ervoor. Alle benodigdheden worden keurig aan huis bezorgd, klaargezet en opgehaald. Alleen de gezelligheid en het mooie weer zit niet in het assortiment.

Klein gezelschap
Geen zin in een feest maar wel in een gezellige avond in klein gezelschap? Geen nood, Bert en Melanie Schutrups leveren diverse soorten hapjesschalen al vanaf twee personen. Het zijn maar een paar van de vele mogelijkheden die de cateraar uit Zuidoost-Drenthe te bieden heeft.

Verzorgde BBQ
Zelfs een complete verzorgde BBQ inclusief biertap en tent is met een telefoontje geregeld. Dit kan al vanaf vier personen, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Voor iedereen is een door Schutrups verzorgd feest een topbeleving. Op de website is alle informatie over de cateringservice te vinden en de familie Schutrups staat vanzelfsprekend altijd klaar om brandende vragen te beantwoorden.

https://www.schutrupsfeestverhuur.nl/

 

Reacties

Cookieinstellingen