Haarstudio Echten viert dubbel jubileum

Anja (rechts) en Berdien.
Foto: Eigen foto

Echten – Feest in Echten. Dit jaar is het 30 jaar geleden dat er een kapsalon is opgericht in de kern van het dorp. Eigenaresse Anja Benning is er 22 jaar geleden aan de slag gegaan. Eerst als compagnon met haar toenmalige collega en na 12 jaar heeft ze het stokje volledig overgenomen. Ze besloot onder een nieuwe naam verder te gaan en zo is Haarstudio Echten ontstaan.

De zaak bestaat dit jaar dus 10 jaar en dat is voor Anja reden om alle klanten hiervoor te bedanken. ‘Dit willen we doen door in de hele maand mei alle

klanten sowieso 10% korting op knipbehandelingen te geven, daarnaast kunnen ze hun eigen korting op producten draaien met het Rad van Fortuin. Kortingen kunnen tot wel 50% oplopen. Bovendien maken klanten kans op gratis producten’, laat Anja weten.

Klantvriendelijkheid

Haarstudio Echten is een sfeervolle kapsalon gelegen in de kern van het dorpje Echten. ‘Bij ons staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel. Doordat we een relatief kleinschalig kapsalon zijn, is de klant bij ons op het juiste adres voor dat “stukje persoonlijke behandeling”. Onder het genot van een kopje koffie, nemen we graag de tijd voor de klant en zijn of haar wensen. Ze kunnen van ons een goed advies verwachten.’

Anja en Berdien volgen regelmatig trainingen om helemaal bij de tijd te blijven. ‘En bij ons kun je gratis voor de deur parkeren’, voegt Anja er lachend aan toe.

Reacties

article
24257
Haarstudio Echten viert dubbel jubileum
Echten – Feest in Echten. Dit jaar is het 30 jaar geleden dat er een
https://de-wolden.nieuws.nl/zakelijk/24257/haarstudio-echten-viert-dubbel-jubileum/
2019-05-01T15:31:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/05/01153055/Haarstudio-Anja-benning-Echten-vierkant.jpg
anja benning, haarstudio echten
Zakelijk, Zakelijk