Koggel Balkbrug Run in nieuw jasje

Foto:

Balkbrug – De Beverwijkloop was altijd een begrip in Balkbrug, dit jaar heeft de organisatie het evenement in een nieuw hardloopjasje te steken. Het hardloopspektakel op 26 mei gaat nu door het leven als Koggel Balkbrug Run. Koggel is het bedrijf in Balkbrug da gespecialiseerd is in catering en organisatie van events.

De Stichting Duursport Promotie Balkbrug heeft 23 jaar lang de Beverwijkloop georganiseerd. Daar is nu een eind aan gekomen, bovendien is de route aangepast. Het is zelfs een compleet gewijzigde route langs de Ommerschans. Deelname staat vrij voor jong en oud. Zo zijn er speciale Kidsruns over 600 en 1.300 meter, is er een kroegenrun over 600 meter en zijn er de gangbare afstanden van 5 en 10 kilometer. De start van het evenement is om 14.00 uur.

Patrick Koggel

Over Koggel

Al sinds 2012 is Koggel Events hét adres voor volledig verzorgde evenementenorganisatie, van catering tot materiaalhuur. Koggel Events creëert unieke belevenissen en staat voor sfeer, kwaliteit, maatwerk en ontzorgen. ‘Dat doen wij met ervaren eventmanagers en een eigen koks, voor particulieren en bedrijfsfeesten van 10 tot 1.000 personen of meer. Alles is bij ons mogelijk’, laat eigenaar Patrick Koggel weten. Hij heeft het ondernemen in het bloed zitten. Als 15-jarige jongen tikte hij ooit een toiletwagen op de kop die hij verhuurde en met behulp van zijn broer op locatie kreeg. Later werden het tenten en sinds 2010 is het bedrijf zich gaan richten op complete feesten en partijen. De feestlocatie kan worden aangekleed van vloer tot kroonluchter, binnen of buiten, met een grote tent of in een bestaande ruimte.

Nu, 13 jaar na de aanschaf van de toiletwagen, mag Patrick zich trotse eigenaar noemen van een geoliede evenementenorganisatie. Samen met zijn gemotiveerde team ontzorgt hij daarmee tot ver buiten de regio zijn klanten door de organisatie van evenementen volledig over te nemen.

Social Run

Het bestuur van Duursportpromotie Balkbrug heeft er dit jaar voor gekozen om de Socialrun te sponsoren. Bij elke aanmelding wordt  €1,- gedoneerd aan het goede doel. Dit jaar loopt de Socialrun dwars door Balkbrug.

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555km rondom het IJsselmeer, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september, dit jaar van 20 tot en met 22 september.

Deelnemende teams bestaan uit ongeveer 25 personen, waaronder ten minste 8 lopers en 4 begeleidende fietsers. Ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken tijdens de route en overnachtingsplaatsen. Zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid nemen in gelijkwaardigheid deel aan zowel de run als de organisatie eromheen.

Info: http://www.koggelbalkbrugrun.nl

Over Koggel Events en Catering: http://www.koggelevents.nl

 

 

Reacties

article
24620
Koggel Balkbrug Run in nieuw jasje
Balkbrug – De Beverwijkloop was altijd een begrip in Balkbrug, dit jaar heeft de organisatie
https://de-wolden.nieuws.nl/sport-de-wolden/24620/koggel-balkbrug-run-in-nieuw-jasje/
2019-05-17T15:09:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/05/17131257/Koggel-balkbrug-Run.jpg
beverwijkloop, koggel balkbrug run, koggel events, patrick koggel
Sport, Zakelijk, Zakelijk