De Huiskamer van Ansen leukste restaurant van Nederland

Pedro en Anja Klooster
Foto: Artizzl Media

Ansen – Pedro Klooster heeft met zijn team op maandag 15 april de Award van Leukste restaurant van Nederland in ontvangst mogen nemen.
De uitreiking was in Amsterdam deze werd gepresenteerd door Kim Kotter. Maar ook Miss Nederland Rahima Dirkse en de DJ’s van 538 waren aanwezig. En maakte er dan ook een knal feest van.

Pedro en Anja zijn in 2012/2013 ook al winnaar geweest van deze verkiezing. Maar toen het bedrijf dit jaar ook weer genomineerd werd, heeft Pedro even geïnventariseerd bij zijn medewerkers of die dit ook leuk vonden om hier weer aan mee te doen. Deze waren dan ook allemaal super enthousiast.

‘Natuurlijk wisten we wel dat we een mooi bedrijf hebben, lekkere en bijzondere gerechten maken en een leuke groep enthousiaste medewerkers hebben, maar de kunst is dat we onze gasten dan ook laten stemmen. Mail, Facebook, Instagram en Messenger speelde voor ons dan een belangrijke rol om onze gasten te laten stemmen’, aldus Pedro Klooster.
Wat ook leuk was dat Pedro zijn Zus Mona van de Grillerije uit Franeker ook meedeed en dit ook nog een strijd onderling werd, zij eindigde dan ook op de derde plaats. Restaurant de Huiskamer in Ansen kreeg meer dan 5000 stemmen. In de zeven jaar dat deze verkiezing was gehouden had de organisatie ook nog nooit een restaurant gehad dat zoveel fans had.

Veelzijdigheid

Wat uit de verkiezing ook wel bleek is de veelzijdigheid van Restaurant De Huiskamer. Naast een gezellig restaurant met open haard en een bedstee, waar je kunt in dineren, werden ook de verschillende terrassen en de hindernisbaan voor de kinderen als heel positief ervaren. Ook de verschillende landelijke zalen met eigen privé terras en de diverse activiteiten werden regelmatig genoemd.

Kim Kotter had blijkbaar ook goed haar huiswerk gedaan, want ze vroeg Pedro ook nog naar het te koop staan van het restaurant. ‘Wil je die nu nog wel verkopen? Want je bent ook alleen maar aan het investeren geweest de laatste jaren’, aldus presentatrice Kim Kotter. ‘Dat klopt’, zei Pedro, ‘het is nog steeds te koop, maar stilstand is achteruitgang, vandaar dat er ieder jaar toch weer van alles gebeurt en het er alleen maar mooier en efficiënter op wordt.
Maar ik zie mijn vrouw inderdaad bijna een half jaar per jaar niet, doordat zij door haar ziekte CREST op Aruba moet overwinteren. Er zal vroeg of laat een koper komen, mochten er mensen belang hebben, dan moeten ze zich even melden bij Wubbolt horeca makelaar in Emmen.
‘En over de prijs: ‘Natuurlijk gaan we dit ook met al ons personeel even dik vieren, maar dan eerst even de paasdagen achter de rug want dat wordt natuurlijk ook weer knetterdruk.’

Reacties

article
24004
De Huiskamer van Ansen leukste restaurant van Nederland
Ansen – Pedro Klooster heeft met zijn team op maandag 15 april de Award van
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/24004/de-huiskamer-van-ansen-leukste-restaurant-van-nederland/
2019-04-16T07:50:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/04/15205637/pn19112014-Pedro-en-Anja-Klooster.jpg
huiskamer van ansen, leukste restaurant van nederland, pedro klooster
Nieuws, Zakelijk, Zakelijk