Tevredenheid na bekerfinaledag bij JVZ

Zuidwolde – Sportpark Woltingeslag in Zuidwolde was zaterdag het decor voor de KNVB-bekerfinales voor het district Noord. De amateurteams uit district Noord die de finales van de regionale districtsbeker hebben bereikt, mochten strijden om de KNVB beker.

Tijdens deze dag namen 96 teams deel en werden er 108 wedstrijden gespeeld. Eén van de finalisten was het team JO10-2 van JVZ, die het helaas niet hebben gehaald maar wel een mooie ervaring hebben beleefd.
JVZ is er trots op, mede in het kader van het 15-jarig bestaan van JVZ, dat de KNVB de organisatie van de KNVB bekerfinales district Noord aan JVZ had toegewezen. In samenwerking met de KNVB, moederverenigingen vv Zuidwolde en ZZVV, gemeente De Wolden en deelnemende bedrijven is voetballend Zuidwolde op de sportieve Drentse kaart gezet. De voorbereidingen en de dag zelf verliepen naar volle tevredenheid en mede door de inzet van ruim 100 vrijwilligers en de gunstige weersomstandigheden kan de organisatie terugkijken op een geslaagd sportevenement. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen