Wacker en Ruinen winnen, verlies Ruinerwold en Zuidwolde

Foto:

Zuidwolde/Ruinerwold – De voetballers van Zuidwolde hebben vanmiddag in de tweede klasse L thuis een 3-1 nederlaag geleden tegen middenmoter Germanicus, daardoor blijven de zorgen om degradatie bestaan, al staat de ploeg nog steeds net boven de streep. Voor Ruinerwold wordt de situatie in de derde klasse C ook steeds penibeler na de 3-0 nederlaag tegen kampioenskandidaat Ter Apel’96.

Ruinen daarentegen pakte broodnodige punten door ene 3-0 zege op nummer laatst Sleen, dat daardoor definitief afdaalt naar de vierde klasse. Ruinen hijst zich boven de beruchte streep en heeft handhaving nog steeds in eigen hand. Goals kwamen van Wouter Prins, Yorno Lunenborg en Arne Kijk in de Vegte.

De strijd om de titel in de vierde klasse A is ongemeen spannend en ook Wacker uit de Wijk maakt nog steeds kans. Zelf won het thuis met 5-1 van Udiros, terwijl van de concurrentie alleen Oranje Zwart de volle buit binnenhaalde, terwijl Steenwijkerwold, Steenwijk en De Blesse gelijkspeelden. Voor Wacker scoorden Rob van Luin, Winfried Tromp, Joost van der Weide, Nick van der Weide en Ruben Roesscher.

Reacties

article
24495
Wacker en Ruinen winnen, verlies Ruinerwold en Zuidwolde
Zuidwolde/Ruinerwold – De voetballers van Zuidwolde hebben vanmiddag in de tweede klasse L thuis een
https://de-wolden.nieuws.nl/sport-de-wolden/24495/wacker-en-ruinen-winnen-verlies-ruinerwold-en-zuidwolde/
2019-05-12T17:24:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2018/12/06114751/voetbal.jpg
udiros, vv Ruinen, vv ruinerwold, vv zuidwolde, wacker
Sport