Vitesse’63 verspeelt koppositie in Tiendeveen

Tiendeveen – Koploper Vitesse’63 uit Koekange heeft in de vierde klasse dure punten gemorst. In Tiendeveen werd het 1-1 tegen de plaatselijke trots. na de eclatante 10-1 zege van vorige week tegen SVBO een behoorlijke teleurstelling voor Vitesse. Johnny Schuttevaer bracht de gasten in de 27e minuut nog wel op voorsprong, maar Ismael Ucan maakte tien minuten later al gelijk. Doordat concurrent CSVC uit Coevorden wel won vanmiddag, staat deze ploeg nu twee punten voor op Vitesse. Er zijn nog twee duels te gaan.

ZZVV

Zaterdag derdeklasser ZZVV uit Zuidwolde verloor op eigen veld met 2-3 van vv Avereest uit Balkburg. Het werd een spannende streekderby, waarin het bij rust nog 0-0 was. In de 53e minuut scoorde Joël Huiskes de 1-0, een minuut later maakte Joosse er alweer 1-1 van. In de 65e minuut lobte Visscher de 1-2 binnen, maar vier minuten voor het einde leek Huiskes via een strafschop alsnog een punt veilig te stellen voor ZZVV, daarbij hadden ze niet gerekend op de vrije bal van Avereest-speler Job Lamberink, die in de 90e minuut de 2-3 scoorde.