Meer dan geslaagde Kangoeroedag bij ZKC

Kangoeroedag bij ZKC.
Kangoeroedag bij ZKC.
Foto: ZKC

Zuidwolde – Korfbalvereniging ZKC’19 kijkt tevreden terug op de Kangoeroedag van donderdag 11 april. Deze was voor basisscholen en kinderdagverblijven in (de omgeving van) Zuidwolde. Deze Bellini GIGA Kangoeroedag vond voor de vierde keer plaats. Aan dit sportieve evenement, dat plaatsvond op het ZKC-complex aan de Zuideresweg, deden dit jaar ruim 190 kinderen mee.

Deelnemende scholen en kinderdagverblijven waren: de Bosrand, de Wegwijzer, de Klimtoren, de Heidevlinder, More Than Kidz Villa Olivo, Nanniesnetwork en IKC Het Groene Hart. Dit unieke evenement werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bellini Hair & Boutique.

Op de frisse morgen waren er ruim 110 kinderen actief op het korfbalveld. Gelukkig maakte het zonnetje de tempratuur aangenaam en doordat de kinderen zo goed hun best deden, bleven ze lekker warm! In de middag waren 75 kinderen actief. Er was een spellencircuit van 12 spellen uitgezet, waaronder onder andere een estafette, blikgooien, spel met parachute, muizentikkertje en een springkussen. Ook was er een gekke kangoeroe die met alle kinderen op de foto is geweest. Tussen de spellen door kregen de kinderen wat drinken en fruit. De kinderen deden allemaal hartstikke goed mee en konden haast net zo hard rennen, net zo hoog springen en net zo goed gooien als een kangoeroe.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen