Vijftiende Bikkelloop in centrum van Zuidwolde

Beeld van 2013.
Beeld van 2013.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Voor de vijftiende keer wordt zondag 7 oktober de Bikkelloop in Zuidwolde gehouden.  De hardlopers lopen een of meerdere rondes door het centrum van het dorp.

Het parcours van de Bikkelloop staat bekend als een snel parcours en heeft hierdoor een grote aantrekkingskracht voor atleten uit alle windstreken. De Bikkelloop is echter niet alleen bedoeld voor snelle atleten, maar ook voor de atleten die voor een mooie gezellige loop gaan. De start en finish zijn aan de Steenbergerweg/Meppelerweg.

Er wordt om 12.00 uur gestart met de Bambinoloop voor de jongste jeugd tot een met 6 jaar. Daarna gaat de oudere jeugd van start en om 13.00 uur gaan de G-lopers van start. Dit betreft atleten met een beperking. De jeugd zal een mooie herinnering ontvangen bij de finish.

Mooie premie

Om 13.45 uur start de 5.000 meter en om 15.00 uur de 10 km voor dames, waarna zo’n 4 minuten later de heren van start gaan op de 10 km. Er is dus net als voorgaande jaren ook een wedstrijd tussen de heren en de dames, waarbij voor de overall winnaar of winnares een mooie premie te verdienen is. Dit jaar zullen de Harmony Singers uit Hoogeveen de hardlopers ondersteunen met de nodig muzikale klanken. Wie deze zangers zijn, is te vinden op www.harmonysingers.nl

Voor-inschrijven kan via www.inschrijven.nl en op de dag van de wedstrijd tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Voor nadere info zie: www.bikkelloop.nl of via de mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen