Volle bak tijdens feestweekend van J&H Formatie en de Moaten in Zuidwolde

21 okt , 14:11 Nieuws
zuidwolde jenh moaten6 foto henk sieders
Henk Sieders
Zuidwolde - Drie dagen feest op het terrein aan de Linieweg in Zuidwolde die verliepen zonder wanklank. Dat was het weer bij de J&H Formatie en de Moaten, die nu alweer jarenlang traditiegetrouw in oktober een feestweekend organiseren om u tegen te zeggen.
Ook dit keer was het weer drie avonden raak, met op vrijdagavond ongeveer 1000 bezoekers in de grote feesttent, op de knalzaterdagavond liefst 3500 en zondagavond 1500. Het zijn getallen waar de organisatie blij van werd, net als van de sfeer die in- en om het terrein hing. Zoals ieder jaar inmiddels weten alle leeftijden de festiviteiten te vinden en ze kwamen niet alleen maar uit Zuidwolde. Vanuit de wijde regio kwamen busladingen vol naar de Linieweg en zo blijkt ook hier dat een feest dat ooit klein begin, uit kan groeien tot iets groots. Net als bijvoorbeeld het Crisis Cross Festival.
De artiesten genoten alle avonden ook van de entourage, alleen was het jammer dat George Baker af moest zeggen vanwege corona. Er bleef echter voldoende over om als bezoeker uit je dak te gaan en dat gebeurde dus ook. Vrijdag was het tijd voor Q Music the Party, samen met dj Chris DeLuxe. Zaterdag stond een hele rits artiesten op het podium van de grote en de piratentent. De zondag was vanaf drie uur speciaal voor de kinderen, maar de muziek ging lekker tot later in de avond door. Voor filmpjes en meer foto's, zie de facebookpagina.