Open Bedrijvendag Zuidwolde telt liefst 45 deelnemers

21 okt , 9:27 Nieuws
pn04112017 obd zuidwolde1
Artizzl Media / Peter Nefkens
Zuidwolde – Aan de Open Bedrijvendag Zuidwolde doen zaterdag 2 november liefst 45 bedrijven mee. Van 12.00 tot 16.00 uur zetten de deelnemers hun deuren open en is iedereen van harte welkom om te komen kijken op de bedrijventerreinen Nijverheidsweg/Industrieweg/Handelsweg en het Klooster & Dekker terrein aan de Middelveenseweg.
Op het terrein van Python aan de Nijverheidsweg komt een grote tent te staan, waar ook zzp’ers zonder eigen bedrijfsruimte zich presenteren. De organisatoren Ondernemersvereniging Zuidwolde en Zakenclub Plein-Zuid hebben ook aan activiteiten voor kinderen gedacht. In de tent is een kidscorner met onder andere een springkussen. Daarnaast is op het K&D-terrein van alles te doen, zoals een traptractorrace. Met een huifkar kunnen bezoekers zich tussen de bedrijfsterreinen laten vervoeren. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.
Meer over het programma en de deelnemers van de Open Bedrijvendag is te lezen in het magazine dat in de laatste week oktober huis-aan-huis verspreid wordt. De informatie is ook te volgen via Facebookpagina openbedrijvendagzuidwolde.