Huiskamerfestival Zuidwolde viert 5-jarig jubileumjaar met gitaaractie

05 okt , 8:43 Nieuws
pn18112018 huiskamerfestival zuidwolde1
Artizzl media
Zuidwolde – De vijfde editie van het Huiskamerfestival Zuidwolde vindt plaats op zondag 17 november. In maar liefst 20 huiskamers in Zuidwolde kan genoten worden van live muziek.
Omdat het de vijfde editie betreft, wordt het dit jaar een feestelijke editie en heeft de organisatie in samenwerking met Muziekhandel Klein een ludieke actie voor de muzikale jeugd onder ons bedacht: er valt een akoestische gitaar te winnen.
Wie tussen de 7 en 12 jaar is en graag muziek wil maken, kan vanaf vrijdag 11 oktober een kleurplaat op bij Bloem&So of het Wolderhuus in Zuidwolde halen. ‘Kleur hem op je allermooist in, vul je gegevens in op de achterzijde en lever hem vóór 1 november in, in de daarvoor bestemde gitaarbrievenbus die je kunt vinden in het Wolderhuus. Ben jij de winnaar van de gitaar? Dan ontvang je deze tijdens het Huiskamerfestival op zondag 17 november’, aldus de organisatie.
De organisatie vindt het belangrijk dat iedereen kennis kan maken met muziek en dat start natuurlijk al op jonge leeftijd. ‘Grijp dus nu je kans met deze actie en wie weet staat jij over een paar jaar ook geprogrammeerd op het festival.’
Het Huiskamerfestival is een gratis toegankelijk muziekfestival in Zuidwolde. Meer informatie over het festival óf de gitaaractie, kijk op www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl