Dorpsbelangen de Wijk organiseert vier thema-avonden over Dorpsvisie

03 okt , 8:08 Nieuws
de wijk projectgroep
De Wijk - Dit najaar worden er vier thema-avonden gehouden voor de nieuw te ontwikkelen Dorpsvisie van De Wijk en omstreken. Inwoners van het dorp zijn van harte uitgenodigd in het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 78 in De Wijk.
Tijdens de thema-avond kunnen wensen en/of ideeën voor de komende tien jaar worden aangedragen. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven kunnen bewoners zich één bijeenkomst inschrijven. Aanmelden is mogelijk via www.dorpsbelangendewijk.nl/dorpsvisie

De dorpsvisie

De dorpsvisie is een plan voor tien jaar. In het visiedocument komt te staan hoe deinwoners van De Wijk naar het dorp en de omgeving kijkt. Vooral welke wensen er in het dorp leven en wat er de komende tien jaar gebeuren moet en hoe dit te realiseren. De organisatie van de thema-avonden is in handen van een projectgroep. Het bestuur heeft zeven inwoners gevraagd om zich over het dorpsplan te buigen.

Data thema-avonden

De thema-avonden zijn op donderdag 17 oktober, 7 november, 28 november en 12 december van 20.00 tot 22.00 uur in het Dorpshuis. De inloop is vanaf 19.30 uur. Elke avond staat een ander thema centraal. Dit zijn Bewegen (en sport), Wonen, Openbare Ruimte en Activiteiten. Ook is het mogelijk om wensen of ideeën te mailen naar [email protected].