Met slimme technologie gasten het hof maken

Foto: welcome-17 alborzshawn Foter CC BY

 

26 oktober is er een vervolgavond over smart technologie voor toeristische ondernemers in De Wolden

welcome-14Claudio Matsuoka Foter CC BY

Op 1 september kwamen ongeveer 80 ondernemers uit Zuidwest Drenthe naar het Pecha Kucha Café in Ruinerwold. De aanwezigen evenals de organisatoren, Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe enTourist Info De Wolden waren van mening dat de manier van kort en krachtig presenteren vol inspiratie en energie was. Uitnodigend ook om nu zelf aan de slag te gaan.

SounderBruce Foter CC BY-SA

De vervolgavond ‘Hoe communiceer ik met mijn doelgroep’ op 6 oktober resulteerde in concrete aanvraag voor samenwerking met studenten Communicatie van Hogeschool Windesheim die ook aanwezig waren. Studenten gaan met enkele ondernemers een quick scan ontwikkelen om de communicatie vanuit de ondernemer te optimaliseren.

Cuyahoga jco Foter CC BY

26 oktober is er wederom een vervolgavond over smart technologie. Experts op dit gebied gaan in op de kansen en mogelijkheden voor ondernemers. Smart technologie maakt gebruik van sensoren, genereert en verwerkt data gericht op bewustwording en gedragsverandering. De schakel tussen gast en omgeving. Tegenwoordig is alles en iedereen verbonden. Er gaat onderzocht worden of door samenwerking tussen ondernemers en studenten de mogelijkheden rondom technologische ontwikkelingen kunnen worden toegepast in de regio De Wolden. Aanmelden voor deze avond kan via [email protected]

welcome-17 alborzshawn Foter CC BY

Reacties