FotoClub De Wolden sluit jaar af met fotowedstrijd

De winnaars van de FotoClub Ruinen.
De winnaars van de FotoClub Ruinen.
Foto: Eigen foto

Ruinen – Met een fotowedstrijd werd dinsdag het fotojaar van FotoClub De Wolden afgesloten in ontmoetingscentrum ’t Neie Punt in Ruinen. De leden lieten hun mooiste foto van afgelopen jaar jureren door professioneel fotograaf Paul Mentink uit Koekange.

Zestien uiteenlopende foto’s – het onderwerp was vrije keuze – werden ingezonden door de leden en beoordeeld. Een plekje op de muur thuis, kunstzinnigheid, scherpte, compositie en kleur waren de belangrijkste uitgangspunten van de jury om de winnaars te selecteren. Iedere foto werd door Paul voorzien van commentaar.

Winnaars

De winnaars waren Harm Buld (1ste), Patrick Brouwer (2e) en Berty de Wit (3e).  Alle ingezonden foto’s zijn te bewonderen op de website van FotoClub De Wolden. Met dank aan de gastvrouwen van ’t Neie Punt en Paul Mentink werd het fotoseizoen gezellig afgesloten.

Wie meer wil doen met fotografie is van harte welkom om kennis te maken met de leden en activiteiten van FotoClub De Wolden. Meer informatie is te vinden op www.fotoclubdewolden.nl

De eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar is op dinsdag 2 september.

Op de foto van links naar rechts: Berty de Wit, Harm Buld, Paul Mentink en Patrick Brouwer.

Lees ook Fotoclub De Wolden sluit het seizoen met jurering van werk af

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen