Volle bak bij beurs Vrouwen van Nu Ruinerwold in De Buddingehof

Ruinerwold – De beurs van Vrouwen van Nu afdeling Ruinerwold werd vrijdagmiddag een groot succes. Zoveel dames als er op af kwamen, hadden de organisatie wel gehoopt, maar het aantal overtrof de stoutste verwachtingen. Het liep de hele middag door.

Voorzitter Alida Rooze van de Vrouwen van Nu Ruinerwold stond erbij en keek er met verwondering naar. „Ze komen echt overal vandaan. Uit eigen dorp, maar ook uit Vledder, Wapserveen, Ruinen, Veeningen en noem maar op. Echt onvoorstelbaar.”

De beurs werd speciaal op deze dag gehouden, omdat 8 maart sinds 1911 Internationale Vrouwendag is. In Ruinerwold staan ze daar ook nog steeds graag bij stil, nu dus met een beurs. De dames weten als geen ander dat er al veel is verbeterd voor vrouwen, maar dat er vooral mondiaal gezien nog een hele hoop werk aan de winkel is.

De Vrouwen van Nu in Ruinerwold proberen jaarlijks in maart iets te organiseren, nu werd gekozen voor een beurs. Zo laat de vereniging zien hoe actief ze zijn. „We zijn een leuke vereniging met 107 leden en hebben nog steeds een belangrijke functie. Het is altijd weer een sociaal gebeuren, wat we ook organiseren. Je krijgt echt een band met elkaar en er ontstaan hier vriendschappen.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen