Ren je rot op IKC Het Groene Hart in Zuidwolde

Muziekmeester Bert Koster moedigde de deelnemers muzikaal aan.
Muziekmeester Bert Koster moedigde de deelnemers muzikaal aan.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – De aanmoedigingen waren vrijdagochtend niet van de lucht tijdens de sponsorloop van IKC Het Groene Hart in Zuidwolde. Opa’s, oma’s, ouders en andere enthousiastelingen waren naar het schoolplein gekomen om de kinderen toe te juichen.

Eén rondje was tweehonderd meter en de kinderen kregen twintig minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te rennen. Niet alleen de ruim driehonderd leerlingen uit groep 1 tot en met 8 deden mee, maar ook de peuters van het Kinderdagverblijf holden de benen uit hun lijf. „De sfeer was hartstikke goed. Alle kinderen hebben zich fantastisch ingezet en een mooie sportieve prestatie geleverd”, aldus een van de organisatoren. Na afloop kregen alle kinderen een ijsje.

Aanvankelijk stond deze sponsorloop gepland voor 20 oktober, maar toen regende het pijpenstelen. De beslissing om het uit te stellen naar vrijdag bleek een gelukkige, want het bleef nagenoeg droog. De opbrengst van de sponsorloop gaat naar het speelplein. Op het verlanglijstje staat een buitenkeuken voor de peuters, speelattributen voor de kleuters en buitenspeelgoed voor op het grote plein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen