Vernieuwde winkel van Damesmode Dekker is uitnodigend

Hester, Henk en Rianne Dekker.
Hester, Henk en Rianne Dekker.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde – Na een aantal weken van verbouwing is de winkel van Damesmode Dekker in Zuidwolde weer helemaal klaar voor de toekomst. Met een nieuwe vloer oogt de zaak nog wat ruimtelijker en is deze uitnodigender dan ooit.

„In de tweede week van september besteden we extra aandacht aan onze nieuwe uitstraling”, zegt Henk Dekker. „Voor iedere klant die wat bij ons aanschaft, ligt een leuke attentie klaar.” Damesmode Dekker bestaat dit jaar 95 jaar en wordt gerund door Hester en dochter Rianne Dekker met Henk als vaste basis op de achtergrond en uiteraard een groep vertrouwde medewerksters.

De vernieuwing ging in etappes, waarbij eerst het voorste deel werd aangepakt. De zaak bleef gewoon open, al was de entree voor korte tijd aan de zijkant. Belangrijkste klus was de vervanging van het tapijt. De familie Dekker is blij met de nieuwe pvc-vloer, die door de firma Snoeken uit Ruinen is gelegd.

Spijkerbroekencollectie

Alles was precies op tijd klaar voor de nieuwe najaars- en wintercollectie, die dan ook een mooie plek in de zaak heeft gekregen. „Nieuw is het merk Parami met een speciale spijkerbroekencollectie, met voor iedere vrouw een ideale pasvorm. Nieuw is ook het Merk K-design, echt mooi”, vindt Henk Dekker.

Als liefhebber van oude voertuigen, alsmede vintage spullen, heeft Henk ook nu weer wat extra’s aan het interieur toegevoegd. „De Chinese brommer die er nu staat, wordt vervangen door een echte Germaan. Dat is een brommer die net na de oorlog in Meppel in het bedrijf De Germaan van de familie Van Werven werd gebouwd”, zegt Dekker. Momenteel knapt hij zijn nieuwe aanwinst op.

De eerste bezoeken

Henk weet dat de vrouwen voor de prachtige collectie kleren komen. „Maar als de mannen meekomen, hebben ze altijd wat te kijken en om een praatje over te maken.” Tevens staan de eerste bezoeken van groepen vrouwen alweer op de agenda; zij komen vanuit de wijde omgeving en worden door Henk  opgehaald om een middagje Modehuis Dekker te beleven.

Info: www.damesmodedekker.nl

Lees ook Damesmode Dekker in Zuidwolde viert 95-jarig bestaan

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen