Damesmode Dekker in Zuidwolde viert 95-jarig bestaan

Hester, Henk en Rianne Dekker.
Hester, Henk en Rianne Dekker.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Zuidwolde- Het is een tussenstation naar het eeuwfeest, maar het 95-jarig bestaan van Damesmode Dekker wordt wel degelijk gevierd. Dat gebeurt onder meer met de nodige aanbiedingen, ook wordt de winkel aan de Hoofdstraat dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Het is een winkel met geschiedenis en die wordt gedeeld met de modezaak aan de andere kant van de straat, De Dekkers van Tom en Daisy, alsmede Dekker Slapen van Jan Dekker. Het is namelijk 95 jaar geleden dat opa Dekker met een winkel in fournituren begon. Opa had toen niet kunnen bevroeden dat er drie moderne en goedlopende zaken uit voort zouden vloeien.

Hester, Rianne en Henk Dekker van Damesmode Dekker zijn met hun medewerkers al zes jaar een hecht team. Dochter Rianne kwam zes jaar geleden in de zaak, werd na twee jaar mede-eigenaar en voelt zich er als een vis in het water. Zij was het die de vertaalslag naar de moderne media maakte, waardoor de zaak zich nog duidelijker kan profileren en ook een jongere doelgroep wordt bereikt.

Gezicht in de winkel

Samen met moeder Hester en de medewerkers is Rianne het gezicht in de winkel, Henk verricht op de achtergrond een hoop werk, waaronder het ophalen van talloze klanten uit dorpen en steden rond Zuidwolde. De gratis ophaalservice, onder meer dames uit zorgcentra, is een begrip geworden in de wijde regio. ‘Wij blijven verrassend vernieuwend, op gebied van interieur en merken, van de nieuwste modetrends tot de tijdloze klassiekers’, belooft de familie Dekker.

Wat de acties betreft maken klanten in de weken 17 en 18 bij aankoop van een artikel van het merk Poools kans op een waardebon ter waarde van 50 euro. In de weken 19 en 20 valt een gratis Toni Dress pantalon te winnen bij aankoop van een pantalon. Tenslotte kunnen klanten die van 15 tot en met 20 mei een kanskaart invullen, kans op een hemdje en slipje naar keuze van Ten Cate Secrets.

Meer informatie is te vinden op de website www.damesmodedekker.nl, op Facebook en Instagram.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen