Wandelroute startkaart is nieuw voor Zuidwest Drenthe

Foto:

Ruinen – Gebiedspromotie Zuidwest Drenthe heeft een praktische overzichtskaart uitgebracht met daarop maar liefst 66 vertrekpunten in de regio waar gemarkeerde paaltjeswandelingen starten. Het zijn routes in de natuur, maar ook stads- en dorpswandelingen.

De 66 startplaatsen zijn te vinden vanaf het Reestdal tot aan Appelscha en van Meppel tot aan Mantinge. Informatie over wandelroutes is digitaal te vinden op verschillende websites van natuurorganisaties of dorpsinitiatieven. Voor inwoners is de informatie in de eigen omgeving nog wel bekend. Voor wie van verder komt, valt er nog veel te ontdekken. Inspiratie om te starten op een andere startplaats, vergt wat meer onderzoek.

Daar is nu de overzichtskaart voor ontwikkeld. Van elk vertrekpunt zijn de wandelafstanden en de parkeeradressen vermeld. De nieuwe wandelkaart is verkrijgbaar bij Tourist Info punten in Hoogeveen, Echten, Ruinen, Meppel, Diever, Dwingeloo, Havelte, Frederiksoord, Westerbork en Orvelte. Ondernemers kunnen deze tevens inkopen voor hun gasten.

Voor meer informatie mail naar [email protected] en zie www.zuidwestdrenthe.nl

Reacties

Cookieinstellingen