Feest rond opening van het vernieuwde Roekpad in Echten

Echten – Het speelbos rond het Roekpad in Echten is woensdagmiddag officieel geopend. Dat was een feestelijke gebeurtenis, vooral doordat de speltoestellen in dit populaire speelbos moesten worden verwijderd omdat ze niet meer veilig zouden zijn.

In Echten werd er lang over gedacht of het dan nog wel zin had om nieuwe toestellen te plaatsen. Uiteindelijk werd besloten hier toch toe over te gaan. Met de hulp van de vele vrijwilligers die Echten rijk is, werd er hard gewerkt en mag het resultaat er uiteindelijk zeker zijn. De toestellen zijn inmiddels allemaal goedgekeurd en ook goed verzekerd. De jeugd in Echten, maar ook van ver daarbuiten, maakt enthousiast en massaal gebruik van het speelbos. Het Roekpad is onderdeel van het Kraaienbosch, dat rond Huis te Echten gesitueerd is.

De vernieuwing is mede mogelijk gemaakt door Visio, stichting Ruinen 1865, Initiatiefrijk De Wolden, Stal Zoer, TVM Foundation, ’t Huus met de Belle, KC ’t Echtenest, Hoeve Sonneclaer, loon- en melkveebedrijf A. Fieten, Spar Westerbergen, restaurant Boschzicht en de Diaconie.

Lees ook Crowdfunding gestart voor Roekpad in Echten

En dat de vrijwilligers goud waard zijn, werd onlangs ook nog eens bevestigd: Kei van Echten gaat naar vrijwilligers Kraaienbosch

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen