Inschrijving voor Business4Students is geopend

Wethouder Jaap van der Haar overhandigt winnaar René Daatselaar Baarslag cheque van 500 euro.
Foto: Eigen foto

Meppel – De inschrijving voor Business4Students is geopend. Business4Students is op zoek naar studentondernemers en studenten met een innovatief en ondernemend idee. De student met de beste pitch wint 500 euro.

Studenten, die ingeschreven staan van onderwijsinstellingen uit Noordwest-Overijssel en Zuidwest-Drenthe mogen mee doen. Business4students matcht ondernemende studenten met ervaren ondernemers. Het event is een initiatief van de Regiocampus

Het programma begint met twee masterclasses op 1 en 28 februari waar studenten gelijk aan de slag gaan met het maken van een eigen business- en marketingplan. Ook krijgen ze tijdens deze masterclasses een pitchtraining. Op 17 maart is dan het moment waarop de geselecteerde studenten hun idee of bedrijf moeten pitchen.

Prijzen

De studenten winnen sowieso een coach, die hen gaat ondersteunen en begeleiden om het ondernemende idee tot een succes te maken. Daarnaast kan door een drietal studenten een half jaar studentstarterbegeleiding gewonnen worden, aangeboden door de organisatie ‘Ik ben Drents ondernemer’. De hoofdprijs van 500 euro wordt aangeboden door de Rabobank.

Aanmelden kan door te mailen naar [email protected] met een pitch van maximaal anderhalf minuut.

Vorig jaar won René Daatselaar Baarslag het event. Met zijn bedrijf Housone wil hij betaalbare woningen creëren door middel van gemodificeerde zeecontainers, compleet met badkamer, keuken en woonkamer.

Reacties

Cookieinstellingen