Avondopening priklocatie Hoogeveen en extra middag voor prikangst

Vaccinatie.
Foto: Bianca Verhoef

Hoogeveen – GGD Drenthe start vanaf deze week met extra openingstijden van de vaccinatielocatie in Hoogeveen. ‘Je kunt je vaccinatie nu ook op een avond halen én mensen met prikangst hebben nu een extra middag waarop ze terecht kunnen.’

Wie prikangst? heeft, kan in Hoogeveen terecht tijdens de speciale openingstijden. Op vrijdagmiddag en zaterdagochtend is er in Hoogeveen een speciale ruimte, speciale aandacht en zorg voor mensen met prikangst. De gehele locatie is dan gesloten voor ander publiek. In een speciaal ingerichte huiselijke omgeving met veel privacy, rust en een eigen buddy die je door het hele proces begeleidt, kun je kijken of je toch een vaccinatie durft te nemen. Als je wilt kun je vooraf of tijdens de vaccinatie ook gebruik maken van de unieke VR-bril, die zorgt voor de nodige ontspanning of afleiding. Een afspraak maken mag (via 0592-709709), maar hoeft niet. Bekijk de website http://www.DrentheVaccineert.nl voor alle informatie.

Alle actuele openingstijden altijd op http://www.drenthevaccineert.nl/locaties · Met of zonder afspraak? Mensen zijn op alle vaccinatielocaties welkom. Wie graag op een avond komt, kan in Hoogeveen vanaf nu op vrijdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur terecht.

Wie erg gespannen is voor de prik kan in Hoogeveen tijdens de speciale openingstijden voor mensen met prikangst terecht. Dit kan nu ook op vrijdag, tussen 13.00 en 16.00 uur, en het is op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

 

 

Dossier: Corona nieuws

Reacties