Blije gezichten bij de ondernemers die weer ‘normaal’ open mogen

Champagne bij Damesmode Dekker!
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Blije gezichten bij de middenstanders die vanaf woensdag hun winkels weer een beetje normaal mogen openen. Geen afspraak meer maken, maar gewoon binnen kunnen lopen om de benodigde inkopen te kunnen doen.

Of dat nu gaat om nieuwe schoenen, hobbymaterialen, bloemen of cadeau-artikelen, het gaat langzaam weer wat terug naar normaal. Natuurlijk worden de coronamaatregelen gerespecteerd in de winkels, met afstand houden, hygiëne en mondkapjes, maar voor de familie Dekker was dit allemaal reden om de champagnefles te ontkurken. “We zijn echt enorm blij”, laat Henk Dekker mede namens zijn vrouw Hester en dochter Rianne weten. En dat geldt uiteraard ook voor al die andere ondernemers in De Wolden.

Verkiezing

Voor Zuidwolde vertelde OVZ-bestuurslid Hans Visser in een filmpje, dat is opgenomen in het kader van de verkiezing van de Zuidwoldiger van het jaar, dat de ondernemers het allemaal erg zwaar hebben gehad, maar dat ze voor zover mogelijk de schouders eronder hebben gezet. En dat er nog wel een en ander is georganiseerd in Zuidwolde, zoals de Sinterklaasviering, een mooie kerstboom met verlichting en de nieuwsjaarbingo. Plus de voorbereidingen voor het Foute Kuierpad van komende zomer. Bovendien, zo vertelde Visser, lijkt het erop dat Kar-Ga-Door op 10 juli in Zuidwolde gewoon doorgaat, al zal dat wel coronaproof moeten.

Reacties