Valentijnsactie voor getroffen ondernemers de Wijk                   

Valentijnstaart.
Valentijnstaart.
Foto: Pixabay / Terri Cnudde

De Wijk – Het is bijna februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Dit jaar staat een actie op het programma voor ondernemers uit de Wijk, die door de lockdown in de problemen zijn gekomen.

„Het water staat veel ondernemers tot aan de lippen, de maatregelen van het kabinet lijken steeds zwaarder te worden. Ondernemers in de horeca en evenementenbranche hebben het al vanaf het begin van de corona zwaar. Ook voor kappers, schoonheidsspecialisten en ondernemers in andere contactberoepen is er weinig perspectief. Daarom is er een actie op touw gezet om ze een hart onder de riem te steken. En jij kan daarbij helpen”, laten de initiatiefnemers weten. De actie is op touw gezet door Arend Klomp en Benny Spin en wordt ondersteund door MC Antrappers en Businessclub Wacker.

Valentijnstaarten

In samenwerking met bakkerij Nijstad en bakkerij Dunnink en de stichting Storck, zijn twee heerlijke Valentijnstaarten ontwikkeld. Een schuimtaart en een caketaart. Hier kunnen 6 tot 8 porties uit worden gesneden worden. De kosten van deze Valentijnstaarten zijn 8 euro per stuk en de opbrengst komt ten goede aan de getroffen ondernemers uit de Wijk. Zij kunnen zich aanmelden via [email protected].

De vrijwilligers van de Valentijnsactie voor ondernemers komen binnenkort bij de mensen aan de deur voor de bestelling, de taarten worden vrijdag 12 of zaterdag 13 februari thuis bezorgd, zodat iedereen samen met zijn of haar geliefde (n) op 14 februari (of eerder/later) kan genieten van een heerlijk stuk gebak. Het doneren van een eenmalig bedrag, is ook mogelijk via de bestelbon.

De bestelling kan ook per e-mail worden gedaan: stuur naam en adres met de gewenste hoeveelheid taarten naar [email protected] en deze worden dan bij de mensen thuis worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen