Tweede Atlas Sport Wiekenroute groot succes

De Wijk – Afgelopen zaterdag trokken zo’n veertig wielrenners er vanuit Atlas Sport op uit voor een fietstocht van in totaal 200 kilometer. De tocht was verdeeld in vier lussen van ongeveer 50 kilometer waarbij de fietsers telkens terugkwamen bij Atlas Sportcafé voor koffie, appeltaart, soep en nog meer lekkers. Zo was het fietsen heel goed vol te houden. Het prachtige weer zorgde er natuurlijk ook voor dat het heel plezierig fietsen was.

De tocht werd begeleid door motorrijders van de Antrappers. Zij zorgden dat de fietsers vlot en veilig door konden rijden. Het was een mooi gezicht, zo’n lange slinger door het landschap.

Rond 17.00 uur arriveerden de fietsers na de laatste ronde weer bij Atlas Sportcafé. Daar stond het Slagwerkensemble van Apollo al klaar voor een ‘serenade’ aan de fietsers. Ze deden dit om de fietsers te bedanken voor het geld dat ze met deze tocht voor Apollo bij elkaar reden. Onder het genot van een drankje en hapje bleef het nog lang gezellig. Het eindbedrag van de sponsortocht wordt binnenkort bekend gemaakt.

Reacties