Kerkdiensten hervormde gemeente Zuidwolde blijven online

Hervormde kerk Zuidwolde.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – De Hervormde Gemeente Zuidwolde blijft haar kerkdiensten tot 1 september alleen online aanbieden. Ondanks de verruiming van de landelijke coronamaatregelen heeft de kerkenraad ervoor gekozen om in ieder geval tot deze datum nog geen kerkdiensten en andere activiteiten in het kerkgebouw te houden. Een zorgvuldige voorbereiding van heropening die voldoet aan een daarvoor opgesteld gebruiksplan staat voorop.

Het kerkgebouw is wel elke week op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur open voor een individueel bezoekje, voor een gebed of een gesprek met de aanwezige medewerker. Hygi├źnemaatregelen en de benodigde 1,5 meter afstand worden daarbij in acht genomen.

Jongeren

De online kerkdiensten worden elke zondag om 09.30 uur live uitgezonden via kerk-tv voor abonnees en via YouTube voor alle andere belangstellenden. Ook zijn er op zondagavond speciale jongerenavonden met muziekoptredens, persoonlijke gesprekken en een korte overdenking. Deze RoadMap-uitzendingen zijn op 28 juni, 12 juli en 16 augustus om 19.30 uur te volgen, of later terug te kijken, via het YouTube-kanaal van de Hervormde Gemeente.

Meer informatie over de diensten is te vinden op www.hervormdzuidwolde.nl.

Reacties