Laatste Taribush Kuna festival gaat toch door, in 2021

Foto: Artizzl Media

Lheebroek – Het Taribush Kuna festival wordt verplaatst naar 2021. Het vierdaags cultuurfestival voor jong en oud, midden in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld, zou dit jaar voor de laatste keer worden gehouden. De organisatie vond het niet passend om vanwege corona met stille trom te stoppen en schuift daarom het festival een jaartje door.

Op het festival zijn muziek, theater, kunst, poëzie, workshops, foodtrucks en allerlei (ont)spannende activiteiten te vinden. Taribush Kuna wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar volgend jaar. Het festival beleeft nu haar twaalfde en tevens laatste editie van donderdag 22 tot en met zondag 25 juli 2021.

Taribush Kuna is in 2008 begonnen als  een kleinschalig kunst en cultuur festival, maar is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Drenthe en ver daarbuiten. Dit jaar stond de laatste editie op de planning, helaas heeft het coronavirus hier een keiharde streep doorgehaald.

Programma

‘We hadden al veel aanmeldingen en toezeggingen van artiesten en vrijwilligers. We gaan deze mensen komende weken allemaal benaderen of ze er met ons ook in 2021 een mooie laatste editie van willen maken. Op die manier hopen we in juli dit jaar het programma voor 2021 rond te hebben. Houd daarvoor onze website in de gaten.’

Wie al kaarten heeft gekocht, moet deze bewaren, want gekochte tickets blijven geldig. Kaarten voor 2021 komen binnenkort beschikbaar op www.taribushkuna.nl. Volg ons ook op Instagram en Facebook.

Reacties