Plameco Staphorst; morgen mooier wonen

Foto: Plameco Staphorst

Advertorial – Een plafond is een belangrijke sfeermaker in een ruimte. Met de juiste uitstraling en de juiste plafondverlichting kun je de sfeer creëren die bij de woning past.

Onderhoudsvriendelijk

Plameco plafonds zijn vocht- en warmtebestendig, schimmelwerend en kleurvast. Hierdoor zijn Plameco plafonds erg onderhoudsvriendelijk. Komt er viezigheid op het plafond, dan kun je dit eenvoudig met een vochtige doek schoonmaken.

  • De voordelen
  • Persoonlijk lichtplan
  • Meestal in 1 dag geplaatst
  • Ontzettend veel designmogelijkheden
  • Verbetert de akoestiek

Zorgeloos een compleet nieuw plafond

Vaak komt er veel kijken bij het plaatsen van een nieuw plafond: veel voorbereiding en een wekenlange verbouwing. Gelukkig is deze tijd voorbij. Een Plameco plafond wordt vaak in 1 dag geplaatst.

Tijdens het plaatsen van het Plameco plafond kunnen de meubels gewoon in de ruimte blijven staan en er zal weinig tot geen stof vrijkomen. Het is een snelle oplossing voor een nieuw plafond én door de vele mogelijkheden van een Plameco plafond, creëren we ook een uniek plafond dat perfect bij de ruimte past!

Plafondverlichting van Plameco

Plameco heeft ontzettend veel mogelijkheden qua plafondverlichting. Ons aanbod bestaat onder andere uit inbouwspots, glasfiber-verlichting, led-strips, verlichting achter het plafond en Swarovski verlichting.

Naast de verschillende verlichtingsopties, is het ook mogelijk om je eigen lichtplan op te stellen. Wil je verlichting recht boven de eettafel? Of in je favoriete leeshoek? Dit is allemaal mogelijk met een Plameco plafond. Samen met de Plameco adviseur kijk je naar de beste verlichtingsmogelijkheden voor de ruimte in jouw huis.

Een Plameco plafond zorgt voor een metamorfose van een ruimte. Ieder plafond wordt op maat gemaakt en voorzien van jouw wensen. Al meer dan 35 jaar realiseren onze Plameco specialisten plafonds waar je van opkijkt!

Voor iedere ruimte een persoonlijk lichtplan

Goede verlichting in huis is erg belangrijk, maar het is vaak een uitdaging om de verlichting in een kamer op de juiste manier in te richten. Onze Plameco adviseurs helpen je hier graag bij. De adviseur zal een persoonlijk lichtplan maken naar aanleiding van jouw wensen. Zo heb je binnenkort niet alleen een nieuw plafond, maar ook de beste verlichting voor bij jou thuis.

Geschikt voor iedere ruimte

Ieder Plameco plafond is vochtbestendig en schimmelwerend, waardoor ze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals badkamers en overkappingen. Het plafond blijft in goede staat en er zullen geen schimmel- of vochtplekken op ontstaan.

Advies aan huis

Om te kunnen bepalen welk plafond het beste bij de ruimte en bij je wensen past, komt een van onze adviseurs graag langs om je hierbij te helpen. Daarnaast kan de adviseur een vrijblijvende offerte maken, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Via plameco.nl kun je direct een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Open dagen

Kom tijdens de open dagen op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020 binnenlopen in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst om u uitgebreid te laten informeren en ideeen op te doen. We zijn open van 10.00 tot 16.00 uur. De koffie met wat lekkers staat voor u klaar. Mocht u op deze dagen verhinderd zijn dan kunt u tijdens de normale openingsuren of op afspraak komen kijken.

Meer informatie? Kijk op www.plameco.nl.

Reacties