Eline Vedder schrijft mee voor verkiezingsprogramma CDA

Eline Vedder.
Foto: Artizzl media

Ruinerwold – Statenlid Eline Vedder uit Ruinerwold schrijft mee aan het landelijke verkiezingsprogramma van haar partij het CDA. Ze is één van de negen personen die hiervoor gevraagd zijn. Het gaat om het programma voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Eline spreekt zelf van een toffe uitdaging. ,,Als statenlid  weet ik hoe belangrijk een verkiezingsprogramma is. Je kijkt er als fractie vier jaar lang naar terug, bij elke afweging die je maakt. Een eer dat ik hieraan mee mag werken.”

Het team schrijvers staat onder leiding van Ben Knapen. Hij is lid van de Eerste Kamer, oud-staatssecretaris en voormalig hoofdredacteur van NRC Handelsblad.

Eline Vedder is boerin, veelvuldig gevraagd als deskundige bij talkshows op de televisie, was kortstondig raadslid tot ze vorig jaar met voorkeurstemmen in Provinciale Staten van Drenthe werd gekozen.

Naast Knapen en Vedder maken Marianne Hirsch Ballin, Cecile Heemels, Hein Schumacher, Hanke Bruins Slot, Sywert van Lienden, Pieter Omtzigt en Carel Stolker deel uit van het schrijfteam.

Reacties