Warme vertelavond in Koekange

Mineke Bout (l) en Ria Westerhuis.
Foto: Artizzl media

Koekange – De verhalen rond de kachel worden in Koekange weer verteld op vrijdag 14 februari. Er zijn die avond verhalen, gedichten en muziek in Huize Welgelegen van de familie Bout.

De verhalen komen dit keer van schrijfster Aagje Blink uit Odoorn. Ze vertelt verhalen in het Drents over hedendaagse gebeurtenissen. Voor de poëzie komt Jan Bulsink uit Amersfoort naar Drenthe. Hij schrijft poëzie en verhalen en organiseert diverse evenementen op gebied van literatuur. Natuurlijk is er muziek, dit keer is dit Roo. Dat is de artiestennaam van Alfred en Jaap Roo uit Rouveen. De broers maken al heel lang muziek met zijn tweeën. Country en folk, met veel invloed uit de jaren zestig.

Open podium

Er is dit keer ook een open podiumplek. Rolf Hoevenberg uit Meppel komt vertellen over zijn boek dat dit jaar verschijnt. Na een niet al te makkelijke jeugd heeft hij zijn verhalen op papier gezet, zonder bitterheid met veel humor.

Dit is alweer het twaalfde seizoen dat  de familie Bout samen met Ria Westerhuis en Rob Zandgrond intieme vertelavonden organiseert in een sfeervolle ambiance. De keus van de artiesten en de muzikale omlijsting zorgen voor een ontspannen avondje uit. De laatste avond van dit seizoen is op 13 maart.

Reserveren bij Mieneke Bout, 0522-451771 of per mail : [email protected]  Presentatie Ria Westerhuis, techniek Rob Zandgrond. De avond begint om 20.00 uur, entree  € 12,50 inclusief koffie/thee bij aanvang, en huisgemaakt koek. Huize welgelegen is te vinden aan de Prinsesseweg 8 te Koekange.

Reacties