Jan Smit grote publiekstrekker op GigaG-festival

GigagG 2015 met de Dikdakkers.
Foto: Artizzl media

Pesse – Alweer de dertiende editie van het GigaGFestival vindt op 28 mei plaats in de feesttent aan de H. Reindersweg in Pesse. Grote publiekstrekker is Jan Smit, de mede-presentator van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

Naast Jan Smit treden René Karst, Henk Harders, Esmee Smit, Lucas & Gea en        De Dikdakkers deze avond op. De presentatie is wederom in handen van William Bossong.

Vanaf 18.30 uur ontvangt dweilorkest De Knollneplökkers uit Ruinen de gasten met een vrolijke noot. Iedereen kan met dit orkest al dansend en zingend de feesttent betreden. Het feest start om 19.30 uur en duurt tot circa 22.30 uur.

De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor alle bezoekers. Zo wordt wederom een speciaal rolstoelvak ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Vrijwilligers

‘Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers, waar wij als organisatie enorm blij mee zijn! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht’, aldus medeorganisator Bert Otten.

Het GigaGfestival wordt ieder jaar weer mogelijk gemaakt door een groot aantal bedrijven en instellingen die op vele manieren een bijdrage leveren. Zonder deze steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren.

De kaartverkoop is online gestart via de internetsite: www.gigagfestival.nl. De kaarten kosten online € 10,-. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de kassa op de feestavond. Voor meer informatie, check onze website en facebook. En graag tot ziens op 28 mei 2020.

De organisatie is in handen van de Stichting Activiteiten voor Jongeren met en Beperking.

Reacties