Honderdste kind bij opvang IKC ‘t Oelebröd

Ruinen – Op IKC ’t Oelebröd in Ruinen werd vrijdag het 100ste kind welkom geheten op de opvang. Frenk is de gelukkige. Hij werd met zijn ouders op het plein onthaald.

Alle kinderen hadden een dans ingestudeerd onder leiding van Janet van der Haar. Frenk kreeg een blokkendoos aangeboden, waar hij lekker mee kan gaan spelen. Voor zijn ouders was er een bon van de Hema en een mooie bos bloemen.

De peuters van IKC ’t Oelebröd hadden voor het gezin een tas versierd. De ouders gaven aan heel tevreden te zijn over de opvang en bedankten voor de cadeaus. De kinderen op de opvang en de kleuters werden vrijdag verrast met een luchtkussen dat geregeld was door speeltuinvereniging Ravotti. Bovendien was er limonade en een taartje.

Flinke groei

Er is sprake van een flinke groei van het aantal kinderen op de opvang de laatste tijd. Het IKC heeft flink geïnvesteerd in de inrichting en ontwikkelmateriaal. Bovendien wordt het activiteitenaanbod op de BSO uitgebreid. Wekelijks kunnen kinderen deelnemen aan een gymactiviteit van een vakdocent. Binnenkort is het ook mogelijk om bijvoorbeeld blokfluitles te volgen. Hiervoor is een afspraak gemaakt met Scala, centrum voor de Kunsten in Meppel en Hoogeveen.

Martijn Plas, directeur van IKC ’t Oelebröd, zegt enorm trots te zijn op de ontwikkelingen: ‘We hebben een enthousiast team dat hard werkt. De pedagogisch medewerkers bieden liefdevolle opvang aan en zijn tegelijk continu bezig met vernieuwing. Ze volgen veel trainingen en doen zo weer ideeën op. Wat ons betreft gaan we op naar het volgende feestje: het 150ste kind op de opvang!’.

Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje nemen op onze website of een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding.

Reacties