Samenwerking tussen Young De Wolden in De Klok

Lasergamen bij De Klok.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – De jongerenwerkers van Young De Wolden en uitgangscentrum De Klok zijn een samenwerking aangegaan. Dat resulteert direct al in enkele activiteiten, te beginnen komende vrijdag. Dan staat er een Teenage Party op het programma, bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Een week later kunnen kinderen vanaf 8 jaar in De Klok terecht voor een middag of avond lasergamen.

Tijdens de Teenage Party komt niemand minder dan Fabiola Volkers optreden en een dj zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer kunnen. Jongerenwerkers van Young de Wolden zijn ook aanwezig met een leuke activiteit, namelijk een rodeostier. De Teenage Party is voor de jongerenwerkers een mooie plek om in contact te komen met de jongeren en hen te leren kennen. Ze vinden het belangrijk dat er in de gemeente De Wolden een plek is waar jongeren vanaf 12 jaar alcoholvrij een avond kunnen stappen. Het feest begint om 20.00 uur. De entree is € 10 inclusief een drankje en gebruik van de garderobe.

Rodeostier.

Op vrijdag 25 oktober wordt De Klok omgetoverd tot een heuse indoor lasergame area. Obstakels, rook, lasers en lichten zorgen voor een spectaculaire omgeving waarin teams met elkaar de strijd aangaan. Deelname is slechts € 5 per persoon voor een half uur. Van 14.00 tot 17.00 uur is het voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en ‘s avonds van 19.00 tot 22.00 uur voor jongeren van 13 jaar en ouder. Inschrijving is niet nodig, maar om zeker te zijn van een plekje, is reserveren wel handig: mail dan naar [email protected] en geef aan voor welk tijdsblok van een half uur, bijvoorbeeld van 14.30 tot 15.00 of 21.30 tot 22.00 uur. Opgeven kan per persoon of als team van 5 personen.

Om de activiteiten van het jongerenwerk van Young de Wolden te volgen of voor het aandragen van een idee voor nieuwe activiteiten, neem contact op met een van de jongerenwerkers via 0528-378686 of volg Young De Wolden op Instagram.com/young_de_wolden.

Reacties