Grote loterij voor zwembad De Waterlelie

Zwembad de Waterlelie Zuidwolde, zeskampspel
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – De activiteitencommissie van het zwembad De Waterlelie uit Zuidwolde is op zoek naar leuke en verrassende prijzen voor een grote loterij. De opbrengst daarvan is bestemd voor de familieglijbaan.

‘Als activiteitencommissie zijn we steeds opzoek naar nieuwe manieren het zwembad te promoten, maar ook naar middelen het zwembad te laten voortbestaan. Bovendien zijn we, als wens van de van de bezoekers aan het sparen voor extra faciliteiten zoals een familieglijbaan’, laat Joke Kloeze namens de commissie in een brief aan ondernemers weten. ‘Omdat het zwembad laagdrempelig en toegankelijk is voor iedereen en we hopen dat iedere bezoeker zijn of haar steentje (extra) bijdraagt, hebben we een loterij opgezet.’ Het is het plan dat bezoekers een lot (of meerdere) kopen aan de kassa. Elke week wordt uit de verkochte loten van die week een prijswinnaar bekend gemaakt.

Steentje bijdragen

De commissie zoekt ondernemers die hun steentje willen bijdragen en denkt zelf aan prijzen zoals een huis-, tuin- haar-, kleding metamorfose, een verzekering voor wat dan ook, iets moois voor de auto, een heerlijk ontbijtje, een unieke foto, leuke boodschappen tijdens een 1 minuut winkelen, een bijzonder behangetje of een leuke zandbak voor de kinderen. ‘Elke week zetten we de prijswinnaar op de foto voor de site en sociaal media, hierbij wordt ook de ondernemer die de prijs geschonken heeft (indien gewenst) genoemd. Voorafgaand aan de start van het zwemseizoen wordt met de ondernemers, die de prijzen ter beschikking stellen, een foto gemaakt bij het zwembad. Deze wordt eveneens gebruikt voor de site en sociaal media en er wordt een doek van de foto gemaakt, deze wordt geplaatst bij het zwembad.

Reacties