Restaurant ’t Wapen van Ruinen gaat open

Foto: Eigen foto

Ruinen – De officiële opening van ’t Wapen van Ruinen vindt komende vrijdag plaats. Dit nieuwe restaurant van Gert en Roelie Boverhof is gesitueerd in het voormalig gemeentehuis van Ruinen. In de karakteristieke ‘punt’ van het pand wordt momenteel hard gewerkt om de complete metamorfose op tijd af te krijgen.

De voormalige eigenaren sloten op tweede kerstdag van afgelopen jaar de deuren van de Herberg van Rune aan de Westerstraat. ‘We zijn onwijs trots op alle partners die zo hard werken en ons helpen van sloop tot schilderwerk, keukeninstallatie tot decoratie’, aldus Gert. ‘Het is een wonder hoe het restaurant langzamerhand vorm krijgt en er land in zicht is’, vult Roelie aan. Het echtpaar kijkt dan ook uit naar de feestelijke opening, zodat zij het eindresultaat aan alle belangstellenden kan tonen. Belangstellenden zijn van harte welkom voor een drankje en hapje op vrijdag 1 februari tussen 16.00 en 20.00 uur.

Na de feestelijke opening worden de laatste puntjes op de i gezet, om dan voor het publiek open te gaan op 7 februari. Vanaf die datum kan er dus ook gereserveerd worden.

Reacties

article
22202
Restaurant 't Wapen van Ruinen gaat open
Ruinen – De officiële opening van ’t Wapen van Ruinen vindt komende vrijdag plaats. Dit
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/22202/restaurant-t-wapen-van-ruinen-gaat-open/
2019-01-27T10:30:17+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/01/27103006/Ruinen-Wapen-van-Ruinen.jpg
't wapen van ruinen, gert en roelie boverhof, oude gemeentehuis ruinen
Nieuws, Zakelijk, Zakelijk