Ondernemers van Zuidwolde al in kerstsfeer

Zuidwolde – Sinterklaas moet komende zaterdag nog welkom worden geheten, maar de ondernemers van Zuidwolde zitten al met hun gedachten bij Kerstmis. De Ondernemersvereniging Zuidwolde houdt namelijk op vrijdag 14 december tissen 18.00 en 22.00 uur een groots Kerst-Event op het Kerkplein. Met een ludiek filmpje wordt daarvoor al wat reclame gemaakt.

DeWolden.Nieuws.nl biedt hier de primeur van dat filmpje en maakt de lezers en kijkers er tevens attent op dat het Kerst-Event ongetwijfeld een gezellig en sfeervol gebeuren zal worden. Bij de muziekkoepel is dan muziek, toneel, een voordracht en uiteraard drankjes en hapjes. De ondernemers doen dan tevens hun best om ook de klanten van de kerststemming mee te laten profiteren met aanbiedingen en acties.

Sinterklaas

Sinterklaas komt komende zaterdag overigens omstreeks 14.00 uur uit de lucht vallen bij het gemeentehuis in Zuidwolde. Sinterklaas maakt met zwarte Piet een heuse parachutesprong. De optocht die er deze dag bij hoort, begint bij café De Falieberg en wordt begeleid door muziekvereniging Woudklank. Via de kruising Meppelerweg-Hoofdstraat gaat het naar het gemeentehuis, waar Sinterklaas wordt ontvangen. Start 13.45 uur, na het welkom bij het gemeentehuis door burgemeester Roger de Groot, gaat het via de Bijenkamp naar de Boerhoorn, waar een gezellig samenzijn plaatsvindt.

Reacties