Griezelen in Hoofdstraat van Zuidwolde

Zuidwolde – Het was vanavond druk in de Hoofdstraat van Zuidwolde. Vooral veel enge gasten in alle soorten en maten. Natuurlijk horrorclowns, mannen met kettingzagen en doodshoofden, maar ook een duistere koets en de nodige zelfgebouwde spookhuizen bij enkele winkels. Daar werden de bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd.

Er was ook en rustpunt en dat was de hervormde kerk, waar de gezamenlijke kerken van Zuidwolde het licht hadden ontstoken voor wie maar wilde. Er was snoep voor de kinderen, koffie en thee, maar ook pompoensoep. Dat was dan ook de enige verwijzing naar Halloween. Bijzonder was ook dat er in de raadszaal van het gemeentehuis een trouwerij aan de gang was, terwijl op het grasveld daarvoor een horrorclown, eng meisje en een man met schep in een tentenkamp vol rook voor angstwekkende taferelen zorgden.

De griezelavond was een initiatief van de Ondernemersvereniging Zuidwolde, een activiteit die om het jaar plaatsvindt en waarvoor de hele winkelstraat voor auto’s wordt afgesloten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen