Jolanda Wicherson bij vrouwelijke ondernemers

Bestuur VODW.
Foto: Eigen foto

Echten – Vrouwelijke ondernemers De Wolden is een zakelijk netwerk voor en door Vrouwelijke Ondernemers uit De Wolden. Het netwerk brengt ondernemers bijeen om elkaar te stimuleren, te inspireren, te versterken en van elkaar te leren. Woensdag 14 november komen de vrouwen weer bijeen, dit keer in Westerbergen in Echten, en dan zijn (nieuwsgierige) niet-leden ook welkom.

Vrouwelijke ondernemers woonachtig en (bestuurlijk) verantwoordelijk voor een bedrijf gevestigd, binnen gemeente De Wolden worden als lid toegelaten. De samenstelling van de leden is heel erg divers, van fotograaf tot eigenaar van een vakantiepark. Van kapper tot coach. De leeftijdsopbouw is, net als de ondernemerservaring van de deelnemers, van jong tot oud. Het lidmaatschapsgeld bedraagt 100 euro per jaar en wordt enkel gebruikt om de activiteiten te financieren.

Vijf keer per jaar is er op de tweede woensdagavond van de oneven maand een bijeenkomst.
In de even maanden worden bedrijfsbezoeken of andere activiteiten georganiseerd om kennis en expertise te delen.

Expertise

De inhoud van de bijeenkomsten is zoveel mogelijk gebaseerd op kennis en expertise van vrouwen binnen ons eigen netwerk dan wel onze gemeente. Bij voorkeur worden (externe) spreeksters (mede) aangedragen door het netwerk. We sluiten altijd af met een informeel netwerk moment. Eenmaal per twee jaar is er een bijeenkomst met vrouwelijke ondernemers netwerken van omliggende gemeenten.
Jaarlijks wordt er een thema gekozen waar de dames nadruk op willen leggen. Afgelopen jaar was dat gezond ondernemen (zorg voor jezelf). Het komende jaar is gekozen voor (er)ken je talent. ‘Er is nog alle ruimte voor uitbreiding van ons ledenbestand (54 leden) en daarom organiseren we op 14 november een avond die vooral ook open staat voor niet-leden. We vragen daarvoor een eigen bijdrage van 15 euro, om de avond kostendekkend te maken’, aldus het bestuur. Op deze avond komt Jolanda Wicherson, een nét even iets andere businesscoach. Al vijftien jaar lang is zij de spiegel en sparringpartner van startende en succesvolle ondernemers. In 2015 werd zij verkozen tot Zakenvrouw van Flevoland. De avond vindt plaats op woensdag 14 november in Vakantiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24 in Echten. Vanaf 19.30 uur netwerk moment met koffie/thee en wat lekkers. Wie erbij wil zijn, ook van buiten De Wolden, kan zich aanmelden via [email protected]

Reacties