Korfbalteam KIA Koekange pakt het kampioenschap

Foto: KIA

Koekange – Het eerste team van Korfbalvereniging KIA uit Koekange heeft tijdens het veldseizoen in het najaar het kampioenschap behaald. Zondag was de kampioenswedstrijd tegen Moedig Voorwaarts 1 uit Wapserveen. Na een spannende wedstrijd heeft KIA 1 uiteindelijk gewonnen met 12-9.

Vreugde bij KIA 1.

Er was tijdens de wedstrijd veel publiek aanwezig, zo waren er veel jeugdleden aanwezig om het eerste team aan te moedigen richting het kampioenschap.
KIA staat met dit kampioenschap wederom goed op de kaart. Bij de jeugd gaat de samenwerking met VeFo uit Veeningen/Fort erg goed en gedurende de afgelopen seizoenen zijn er meerdere kampioenschappen geweest. Daarnaast heeft KIA voor de jeugd tot 6/7 jaar een kangoeroeclub, hierbij maken de kinderen speelsgewijs kennis met de korfbalsport om uiteindelijk bij de jeugdteams aan te sluiten om daadwerkelijk wedstrijden te gaan spelen. Ook organiseert KIA twee keer per jaar het Giga Speelfestijn waarbij kinderen van 3 tot en met 12 jaar welkom zijn om kennis te maken met korfbal en KIA. Hierbij wil KIA dan ook van harte oproepen om eens aan te sluiten bij de trainingen, zowel jeugd als senioren. De tijden staan op de website www.kvkia.nl.

 

Reacties