Beleving tijdens de Westerbergen Nazomer Fair

Foto:

Echten – In navolging op het al succesvolle Westerberg’s Feest wordt komend weekend, op zaterdag én zondag, de Westerbergen Nazomer Fair georganiseerd rondom Westerbergen in Echten, nabij Hoogeveen.

Een ruim aanbod standhouders staat voor de gasten klaar met mooie kleding, sieraden, overheerlijke lekkernijen, mooie lifestyleproducten en nog veel meer. Ook worden er naast de vele kraampjes leuke activiteiten georganiseerd om de fair tot een echte belevenis te maken. Zo kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een roofvogelshow, livemuziek, kinderentertainment en foodtrucks.

Muziek en entertainment

Een roofvogelshow voor het hele gezin, Bubbel Voetbal voor de kids en een toffe draaimolen. Op de Westerbergen Nazomer Fair is er entertainment voor iedereen. Popkoor ‘’Harmony Singers’’ uit Hoogeveen is op de zaterdag aanwezig met een verrassend repertoire, op zondag kunnen de bezoekers genieten van de band ‘’Take-7’’.  Daarnaast loopt op zaterdag DJ ‘’Play it again Sem’’ rond met zijn bakfiets met unieke platencollectie.

Foodtrucks

Lekker eten is wat een fair helemaal afmaakt. Twee dagen lang genieten van eten en drinken in een unieke sfeer.  Zo is onder andere de stoere foodtruck van P.P. Mangerie aanwezig en kan er genoten worden van een versgebakken stroopwafel van Amsterdam Good Cookies. Daarnaast presenteert Westerbergen zich op haar best met de Amerikaanse Barbecue, de Ofyr en meer.

De fair is op zaterdag 15 en zondag 16 september geopend van 10.00 – 17.00 uur. De entree is gratis! Meer informatie staat op www.westerbergen.nl/nazomerfair

 

Reacties