Livebeelden vanaf de Oldtimerdag

Oldtimerdag Ruinerwold
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold – Iedereen kan komende zaterdag via de eigen televisie de oldtimers volgen tijdens de Oldtimerdag Ruinerwold. Vanaf 9.00 uur begint de live-uitzending.  Al jaren verzorgt DNO Media (voorheen Streekradio/tv) live radioreportages en televisiebeelden van de Oldtimerdag. Tijdens het jubileumjaar waren er zelfs 12 uur lang beelden te zien via een camera die boven het parcours was geplaatst.

 

Dit jaar zal DNO Media via radio en tv nog meer aandacht besteden aan dit inmiddels traditioneel geworden evenement in De Wolden.  De mogelijkheden zijn uitgebreid doordat de lokale omroepen A28FM (Staphorst) en Streekradio De Wolden zijn een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam DNO (Drenthe en Noord Overijssel) Media. Met een mobiele studio zal men vanaf de Oldtimerdag 12 uur rechtstreekse beelden verzorgen maar ook reportages maken die ingevoegd worden.

Zeer positief

 

De organisatie en de medewerkers van DNO streektv hopen dat inwoners die minder mobiel zijn toch de oldtimers kunnen zien. De reacties van vorig jaar waren zeer positief.

 

DNO Radio is te ontvangen via 104.8 FM (Zuidwest Drenthe), 106.6 (Noord-Overijssel) en DNO StreekTV is te ontvangen via Ziggo (kanaal 44), KPN (kanaal 1406), Caiway (kanaal 69) en de digitale glasvezelnetwerken.

Info: www.wijzijndno.nl en www.oldtimerdagruinerwold.nl.

Reacties