Feest aan Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld

Foto: Artizzl Media

Kerkenveld – Piet en Henny van der Deen uit Kerkenveld zijn vandaag 60 jaar getrouwd. Dat werd vanmorgen al even gevierd met taart en de aanwezigheid van Jan ten Kate, locoburgemeester, die samen met zijn vrouw een bos bloemen en de felicitaties kwam brengen.

Piet van der Deen en Henny Kellij  leerden elkaar kennen in de Hoofdstraatkerk in Hoogeveen. ‘Ze zaten achter ons’, zegt de 85-jarige Piet als verklaring. Het feest dat later in augustus gegeven wordt, moet het waarschijnlijk doen zonder de broers en zussen die allemaal in Canada wonen. Maar er is altijd kans op verrassingen, zoals tien jaar geleden. ‘We waren vijftig jaar getrouwd en toen stond er in de rij ineens familie van mij uit Canada. Wij wisten van niets, maar waren zeer verrast’, weet Henny (82) nog heel goed.

Piet van der Deen en Henny Kellij hebben zes kinderen, vijftien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. ‘Een broer van mij in Canada, die nu 91 is, heeft al 55 achterkleinkinderen’, zegt Piet er lachend bij. ‘Met nog een paar op komst.’ 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen