Tournee René Karst en Carola Smit wegens succes verlengd

Assen: Letter voor letter festival in DNK. Met Carola Smit en Rene Karst. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Foto: Dick Plat

Hoogeveen/Meppel – Na het succes van de Letter voor Letter concerten met René Karst en Carola Smit in de Drentse theaters, komt er op 15 september een extra concert in DNK in Assen en zes Meet & Greets in verschillende Drentse bibliotheken. Deze dag vindt plaats in het kader van de Week van de Alfabetisering.

Wederom zorgen René Karst en Carola Smit onder begeleiding van Dick Plat voor een prachtige avond met Nederlandse liedjes. Tijdens het concert wordt er met filmpjes stilgestaan bij wat het betekent om niet goed te kunnen lezen en schrijven, en hoe mooi het is om dit te verbeteren. Ook zijn medewerkers van Taalhuis Assen aanwezig om alle vragen te beantwoorden omtrent het beter leren lezen, schrijven, rekenen en digivaardiger worden. Kaarten zijn voor € 5,00 per stuk te koop via uitmetrene.nl of kijk op dnk.nl.

Meet & Greet

Op deze zelfde dag bezoeken René en Carola ook de Taalhuizen en Taalpunten in zes Drentse bibliotheken. Tijdens de Meet & Greet ontmoeten bezoekers René Karst en Carola Smit en ontvangen zij een gratis gesigneerde cd (op=op) van het Letter voor Letter concert in Emmen. Daarnaast geven de medewerkers van de Taalhuizen en –punten informatie over wat ze voor je kunnen betekenen om beter te leren lezen en schrijven. De Meet & Greet vindt plaats bij de Taalhuizen en Taalpunten in de bibliotheken van Meppel, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Roden en Assen. Kijk op uitmetrene.nl voor de tijden waarop René en Carola bij de Taalhuizen/Taalpunten zijn.
De ‘Letter voor Letter’ concerttour is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen de Drentse bibliotheken, de Taalhuizen en Taalpunten in deze bibliotheken, en de theaters in Drenthe met ondersteuning van Stichting Lezen en Schrijven.
Op de website http://www.uitmetrene.nl is alle informatie te vinden.

Reacties