Optreden “Zingen voor je Leven koor Drenthe De Helende Toon”

Foto: pixabay

Zaterdag 17 september 2016 is de Samenloop voor Hoop in Zuidwolde, van 11.30 tot 12.00 uur treed het koor Zingen voor je leven op.

En voor dat u het weet zingt u met ons mee, want wij houden Open Podium. Nooit gezongen? Kom erbij staan en laat je meevoeren op de klanken van het lied van Toon Hermans: “De Zee: Ik wil alleen zijn met de zee, de golven en de lucht, en ik weet zeker dat zij mijn zwijgen en zuchten verstaan”.

Wij dragen graag ons steentje bij aan dit mooie en zinvolle evenement daar wij zelf, onze familie, vrienden en kennissen geconfronteerd zijn met kanker. Wij zijn een klein maar dapper koor dat om de twee weken in het Toon Hermans Huis in Hoogeveen, vanaf 1 oktober op de nieuwe locatie Het Klooster repeteert.

Waarom zingen als jij of je omgeving met kanker geconfronteerd wordt? Samen zingen geeft kracht en kanker hoeft niet het einde van een lied te zijn. Zingen heeft saamhorigheid; je staat er niet alleen voor. Dus kom meedoen met ons koor; zing voor je opa, oma, vader, moeder, zusje, broertje, vrienden en kennissen. En, zoals bij alle koren in Drenthe: waar zijn de mannen en jongeren? We heten je van harte welkom!

 

Lees ook:

Reacties