Run For Fun, Melissa rent de kilo’s er af

Foto: M. Kuijer

Lieve allemaal, IMG_3834Wat een lekkere week. Het sporten weer goed opgepakt en het eten gaat ook weer super. Resultaat een blije ik als ik ’s morgens op de weegschaal sta!!

Natuurlijk heb je ook wel eens een dag dat je weer een paar honderd gram zwaarder bent, maar daardoor word je even weer met je voeten op de grond gezet en weet je dat je toch meer had moeten doen.

IMG_3838

Vrijdag tot en met zondag konden we niet bij Rémon sporten. Zelf kon ik donderdagavond niet, omdat we de feestelijke ouderavond hadden op stage. Dinsdag kwam Petra (mede afvalracer) met de vraag of er zaterdag iemand mee wilde doen met de run for fun in Slagharen. Ik dacht direct wow dat is gaaf!!! Maar ik dacht ook help dat kan ik nooit!! Toch wilde ik het doen, omdat ik een paar keer niet kon sporten bij Rémon. Je kon kiezen uit 3 en 5 km. Priscilla, Renate, Ellen en Petra wilden allemaal de 5 km doen…. Dus ja dan ga ik niet voor de 3 km hahaha.

IMG_3837

Zaterdag was ik me toch zenuwachtig. Snapte er niks van. Denk dat ik het toch heel belangrijk vond en het heel graag wilde halen! Om 15.00 uur zijn we gestart. Eerste rondje ging mooi, maar al snel kreeg ik steek in mijn zij, omdat ik niet goed kon ademen. Ben namelijk nog steeds verkouden. Ik kan jullie vertellen dat ik het gehaald heb. Wat een kick geeft dat zeg! Ik baalde er wel van dat ik laatste was, maar toch was ik ook trots op mezelf. De volgende keer ga ik mijn tijd verbeteren. Thuis liep ik al een tijd niet meer hard, dat ga ik nu weer oppakken.

IMG_3836

Kijk ook allemaal even goed naar onze mooie roze shirtjes en naar de tekst! Cadeautje van Rémon, super lief! #trainlikeabeastlooklikeabeauty

Tot volgende week

X Melissa

IMG_3835

Reacties